Wandelcoaching

Als mantelzorger kom je vaak op de tweede plaats. Door de omstandigheden maar heel vaak ook omdat het nu eenmaal ‘normaal’ is dat de ander alle aandacht krijgt.
Als je partner, zoon of dochter een (chronische)ziekte of handicap heeft gaat de aandacht (bijna) altijd naar hem of haar. Maar jij wil je verhaal ook wel eens kwijt. Je voelt je wel eens vergeten of achtergesteld. Misschien wordt het je af en toe even te veel. Heel normaal, maar je vindt dat je dat eigenlijk niet mag zeggen.
Dan kan ik iets voor je doen. Mijn 25 jaar ervaring als mantelzorger en (gehandicapten zorg-)vrijwilliger zet ik in als Wandelcoach.

We gaan samen de natuur in om jouw gevoel, je emoties te bespreken. Wat doet de situatie met jou? Hoe zorg je er voor dat jij óók tot je recht komt? Maar ook: wat gaat er goed en hoe kan je dat zo houden?
We starten met een intake gesprek. We bespreken of en hoe ik je kan helpen en kijken vooral of er een ‘klik’ is. Dat is namelijk de belangrijkste voorwaarde om het voor jou gewenste resultaat te bereiken.

Als we samen besluiten verder te gaan, bespreken we waar we aan gaan werken en wat jij wil bereiken. Soms lukt dat in één wandeling, meestal zijn 4 of 5 wandelingen voldoende. Dat bepalen we aan de hand van de gemaakte (resultaat) afspraken.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op.

Ronald Kruizinga
Mail:    info@wandel-bewust.nl
Bel:     06 – 3733 1753

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wandelcoaching
Average rating:  
 1 reviews
by Loes on Wandelcoaching

Na een gedwongen verhuizing als gevolg van een vervelend geëindigde relatie, wist ik niet wat ik met mezelf aan moest. Boos, vol met weerstand en zelf verwijt. Mijn zelfvertrouwen tot een minimum gedaald. Dat was het moment dat ik het aanbod van Ronald onder ogen kreeg: wandelcoaching, daar zag ik wel wat in.

Hij nam me mee naar buiten, bewegen, de natuur in. Ondanks mijn fysieke ongemak waren de wandelingen heerlijk. Het tempo was rustig, aangepast aan wat ik kon. Ondertussen liet Ronald mij praten over wat me dwars zat, stelde vragen en vatte dat samen. Daardoor ging ik zelf ook steeds beter zien waar de schoen wrong.
We stonden regelmatig, letterlijk, stil bij specifieke knelpunten, waarbij hij aan de hand van een voorbeeld uit de natuur of een toepasselijke oefening de gevoelens en emoties die er speelde duidelijk kon maken. Ik heb daarbij veel over mezelf geleerd.

Sinds de wandelingen met Ronald heb ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Weet ik dat ik mag twijfelen en dat ik niet perfect hoef te zijn. Nu ben ik eindelijk toe aan het opruimen van mijn huis en mijn hoofd. Letterlijk ruimte maken voor mezelf.

De aanpak van de Ronald, geduldig, luisterend en met respect voor mij en mijn verhaal heeft me weer op het juiste pad gezet.
Ik kan en zal het iedereen aanraden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.