Lekker in je Velsen

Wandel-Bewust werk nu ook samen met Lekker In Je Velsen .

Woon je in Velsen en omgeving? Kijk dan eens op Lekker In Je Velsen en ‘like this page’.
Er zijn veel mensen die aangeven niet lekker in hun vel te zitten. Vaak is stress de oorzaak en die mensen komen via een arbodienst bij de huisarts een psycholoog of een coach. Soms hebben ze zelfs al een burnout.
Hier vloeit het initiatief ‘Lekker in je Velsen’ uit voort. Preventief, luchtig, toegankelijk, zo eenvoudig mogelijk, voor alle leeftijden en ook als je geen grote problemen ondervindt.

De missie van Lekker In Je Velsen is dat mensen in Velsen en omgeving zich zowel fysiek als mentaal (nog) vitaler voelen en blijven voelen.

Bij Wandel-Bewust kan je leren hoe bewust wandelen je daarbij kan helpen. Wandelen is goed voor je lijf maar óók voor je hoofd. Je leert de rust in je hoofd en in je lijf terug te vinden waardoor je sneller kan herstellen van alle dagelijkse drukte.

Bewust wandelen kan in een groep of individueel. Loop gewoon een keer mee óf volg de cursus.

Als dat niet voldoende is, of je zit nog steeds niet lekker in je vel, denk dan eens aan wandelcoaching. Een individueel traject, waarbij jouw vraag centraal staat. Wandelend door de Kennemerduinen zorgen we samen dat je weer ‘Lekker in je Vel(sen)’ komt te zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *