Klanten

Lees wat de klanten van Wandel-bewust er zelf van vinden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wandel-Bewust
Average rating:  
 1 reviews
by Nicole de Pierre on Wandel-Bewust
Wandelen met Wandel-Bewust in Velsen bij de Kennemerduinen

21 mei 2017
Een nieuwe uitdaging, een blotevoetenpad. Bewust je schoenen uit. Waarom? Onderweg hebben we uitleg gekregen waarom schoenen eigenlijk helemaal niet goed zijn voor onze voeten en daarom dus ook voor ons hele lichaam. Het lopen op blote voeten deed mij heel goed. Het was even wennen maar toen ik mijn schoenen na afloop weer aan deed, was het geen fijn gevoel.
Het stukje uitleg over je ademhaling was voor mij een openbaring. Omdat mijn neustussenschot scheef staat, ben ik geneigd om mijn mond bij inspanning al gauw open te doen. Probeer je mond eens dicht te houden en zie wat het met je ademhaling doet. Deze werd al gauw een stuk rustiger en ik werd me meer bewust van de rust en de geuren om me heen. Ik heb me dit eigen gemaakt (al moet ik er wel op letten) en ik merk dat ik in mijn drukke leven me veel bewuster ben van de dingen om me heen. Ruik de natuur, de bakker s ’morgens vroeg als ik ga werken en zo zijn er veel voorbeelden.
Trappen meed ik omdat ik het dan benauwd kreeg. Nu neem ik ze bewust en neem kleine stapjes. Het geeft me energie i.p.v. dat ik er afgemat door ben.
Dagelijks rol ik met de tennisbal die we meekregen onder mijn voeten. Mijn voeten kraken al een stuk minder. Ook hierdoor krijg ik rust.
In mijn baan bij de wijkverpleging kom ik geregeld overbelaste mantelzorgers tegen. Ze zeggen niet gauw dat het ze teveel is. Wie weet, kan ik ze helpen door ze te verwijzen naar Wandel-Bewust. Goed idee om ook deze mensen te helpen!
Enorm bedankt voor deze geweldige dag,
Graag tot ziens,
Nicole de Pierre

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.